IepenUp Live: Queer op de terp

Collectief SUPERNATURE strijkt vanaf 18 mei neer op terp Nijehove: een historische safe haven en de thuishaven van artproject De BAREN. Een plek waar mensen woonden om zich veilig te voelen. En daarom een logische plek voor het project van Supernature, want dit collectief streeft vanuit een queer oogpunt naar een leven in totale vrijheid en veiligheid, voor iedereen!

Supernature laat met artistieke projecten zoveel mogelijk mensen kennismaken met de LGBTQ+ community en haar geweldige diversiteit. Ook de bewoners van terp Nijehove!
Want hoe divers is deze buurt eigenlijk? Waar miljonairs wonen naast sociale woningbouw, waar dagelijks Nederlands, Fries, Liwwadders, Pools, Eritrees, Duits en Engels wordt gesproken?
Is er wel plek voor mensen die nét even anders zijn? Niet helemaal binnen de lijntjes kleuren? Dat zijn een paar vragen waar collectief Supernature tijdens de tien dagen dat ze hier zijn antwoord op wil vinden. Hoe queer kun je zijn op de terp? Want als het daar kan, dan kan het overal.

Iedereen is welkom om te luisteren, mee te praten en vragen te stellen. Binnenkort worden hier nog meer gasten en sprekers bekendgemaakt!

Natuurlijk is er ook muziek en poëzie en zoals altijd is de avond gratis toegankelijk, de deur is op en om 19:30

Check hier het event!